Σκέψεις της ημέρας
/
/
Σκέψεις της ημέρας

Σκέψεις της ημέρας

Προσπαθώ να μένω πάντα προσηλωμένη στον στόχο μου & τα όνειρα μου και να τα ακολουθώ ακόμα κι αν κάποιες φορές μοιάζουν ακατόρθωτα. Συχνά παρουσιάζονται δυσκολίες και αδιέξοδα που άλλες φορές με ψυχραιμία και άλλες όχι , προσπαθώ να τα λύνω και να προχωράω παρακάτω. Όπως συνηθίζω να λεω τελευταία σε ο,τι παράξενο συμβαίνει “That’s life”! Φέτος που πάτησα τα πρώτα -άντα σαν κάτι να άλλαξε μέσα μου. Ξέρω ότι είναι ένας αριθμός και ποιος νοιάζεται ( τουλάχιστον εγώ όχι ) αλλά να καμία φορά σκεφτομαι ότι τώρα που έγινα 30 είναι η ώρα να γίνω πιο υπεύθυνη , πιο οργανωτική , να κρατήσω κοντά μου μόνο ανθρώπους που αγαπάω και με αγαπάνε , και πως ο χρόνος είναι κάτι που πρέπει να τον υπολογίζω διαφορετικά απ’οτι παλιά! Να απολαμβάνω τις στιγμές , να βρίσκω χρόνο για τον εαυτό μου και για τους ανθρώπους που αγαπώ , να κάνω ταξίδια που τόσο λαχταρώ! Γιατί η ζωή είναι μικρή κι αυτό μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά είναι αλήθεια! Καθημερινά συμβαίνουν τόσα κακά πράγματα που νιωθω ότι έχω την ανάγκη να δω την ζωή καπως διαφορετικα, με μια άλλη μάτια, με μια μαγεία που ίσως έχει χαθεί αλλά μέσα μου πάντα εύχομαι να υπαρχει!

 Τώρα εγώ πως από μια φωτογραφία που ήθελα να ανεβάσω , έγραψα αυτό κανεις δεν ξέρει!

 Θες που είναι ο τελευταίος μήνας του χρόνου; Θες που στόλισα προχθές το σπίτι και ένιωσα και πάλι παιδί;  Δεν έχει σημασία ο λόγος , αυτες είναι οι σκέψεις μου κι ειπα να τις μοιραστώ μαζί σας γιατί το Markela Riva για εμένα είναι κάτι παραπάνω από ένα brand με ρούχα! Και καμία φορά πάνω στο άγχος , το τρέξιμο και την βαβούρα χάνομαι από τα social , χάνομαι από παντού κι προσπαθώ να κάνω τα απαραίτητα restart για να βρω ξανά την έμπνευση, την τόλμη και την δύναμη να συνεχίσω να κάνω αυτό που τόσο αγαπώ.

 

Markela Riva girls σας αγαπώ και σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε! Τα καλύτερα έρχονται αρκεί να είμαστε στο σωστό μέρος για να τα δούμε 

2728.png

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.